BOSCH-BATLLE CONTRUCCIONS SL

A BOSCH-BATLLE CONTRUCCIONS us oferim serveis integrals d’edificació i rehabilitació per a tota classe d’edificis, ja siguin d’us comercial, residencial, d’oficines , equipaments, logístics o industrial.
Els nostres productes i serveis aporten solucions basades en la reflexió, la lògica, la sensatesa, el coneixement, l’ofici i la innovació.

TRADICIÓ

Som una empresa familiar, de tercera generació.
L’origen de la nostra activitat data de l’any 1949. Som, per tant, una empresa amb una sòlida experiència, fonamentada en valors com el compromís, la responsabilitat, el treball en equip, la capacitat d’adaptació al canvi i l’emprenedoria.
El resultat d’aquesta experiència és una cultura constructiva responsable amb l’entorn i basada en l’evolució constant de la tradició.

INNOVACIÓ

Creiem fermament que el futur del nostre sector passa per un canvi de model, i per això invertim en R+D+I, per tal d’encaminar la nostra cultura constructiva cap al nou model, basat en la sostenibilitat, l’eficiència energètica i el benestar dels seus usuaris.
Davant d’aquest repte, hem apostat fermament per la formació contínua i l’especialització, per tal de materialitzar aquest canvi de forma responsable.